verse friet

IN JOUW RESTAURANT/CAFETARIA

ÉCHT VERSE FRIET IN JOUW RESTAURANT OF CAFETARIA

Natuurlijk streven we ernaar om voor jouw gasten enkel het allerbeste te bieden. Onze friet, gemaakt van de beste aardappelen, is dagvers, ambachtelijk bereid en volledig natuurlijk.

Welkom bij de Frietbar, waar we écht verse friet bakken. Onze ambachtelijke en onbehandelde friet wordt binnen 24 uur door heel Nederland geleverd aan restaurants en cafetaria. Ontdek zelf de allerbeste en meest smaakvolle friet die er is!

HOUDBAARHEID

Als de friet juist opgeslagen wordtgaranderen wij na levering 3 dagenhoudbaarheid. Wij leveren de friet altijd inbakken met een eigen THT-sticker om uwHACCP Administratie bij te houden.

HOUDBAARHEID

De aardappelsoort waar wij mee werken is de Agria, deze aardappel heeft een sterke textuur en is relatief groot waardoor de friet altijd mooi lang is. DoordatNederlandse aardappelen geoogst worden in september en oktober, kunnen wij deze aardappelen van oktober t/m februari gebruiken.

Kwaliteit staat centraal, ook de grootte van de aardappelen moet consistent blijven. Om deze reden worden na februari de aardappelen geïmporteerd vanuit de Spaanse kust. Doordat we vanuit onze leverancier kunnen schakelen tussen verschillende landen, waarborgen wij te allen tijde onze kwaliteit.

PRIJZEN

Prijzen jaarrond 01 sept – 30 aug

Aardappelen
Ongeschild
Ongeschild/gesneden
Ongeschild/voorgebakken


Geschild
Geschild/gesneden
Geschild/voorgebakken

Prijs per kg
E0,85
E1,25E
2,75


E1,10
E1,50
E3,00

Contactgegevens
De Frietbar
06 15 67 87 26

VERSE FRIET VAN DE FRIETBAR IN JOUW RESTAURANT OF CAFETARIA?

Bestel een gratis proefpakket van de Frietbar of plaats direct je bestelling via het bestelformulier. We nemen na de aanvraag z.s.m. contact met je op. Heb je andere vragen? Aarzel niet om ons te bellen op +31 46 33 99 26